Bijgewerkt: 30 juni 2022

Laatste Jazz aan de Amstel optredens van dit seizoen

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Shyla Zoet
18-03-2014

Uithoorn - Zondag 23 maart 2014 is de laatste Jazz aan de Amstel van dit seizoen, onder leiding van singer/songwriter Shyla Zoet van Sweet & Co. Naast het echte Jazz standards repertoire kunt u luisteren naar evergreens, popsongs, eigen nummers en bewerkingen van bestaande nummers. Er zijn tevens gastoptredens van o.a. Claudia van de Anker (Voice of Holland), daarnaast nieuw talent Deborah (zang) en Jazz vedette Colette Wickenhagen (zang).

Foto Amstelveen
(Bron S. Zoet - 2014)

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel


Zangeres Shyla Zoet werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder de naam Sweet & Co bracht zij de EP ‘Listen 2 me’ uit met daarop 5 eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Emoties en ervaringen uit het dagelijks leven vormen de inspiratie voor de liedjes. De EP ‘Listen 2 me’ kwam tot stand door samenwerking met producer Joos van Leeuwen (Edison nominatie album Sara Kroos) en andere zeer gerenommeerde binnen- en buitenlands muzikanten, waaronder Jochem Fluitsma (15 miljoen mensen).

Zoet kijkt terug op een mooi seizoen Jazz aan de Amstel en sluit 23 maart af met Sweet & Co, en gastoptredens van de soulzangeres Claudia van den Anker bekend van The Voice of Holland, jong zangtalent Deborah en onze local Jazz vedette Colette Wickenhagen. Zij worden o.a. begeleid door Joos van Leeuwen (piano), Ian Boelens (gitaar), Olaf Keus (drums) en Ruud Baron (bas).

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Er staat nog een Midsummer edition van Jazz aan de Amstel gepland, waarvan de datum nog bekend zal worden gemaakt. Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. De entree is gratis!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.