Bijgewerkt: 21 maart 2023

Laatste zondagvoorstellingen van het Broersepark Familiefestival 2015

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
28-08-2015

Kees en Koos spelen op de laatste zondag van het Broersepark Familiefestival op zondag 6 september 2015 om 13.30 uur hun voorstelling 'Aardig Molletje' in het Broersepark Amstelveen voor 2-4 jarigen.

Een meespeelvoorstelling voor peuters en kleuters over gewriemel onder de aarde. Boer Kees & Boer Koos willen picknicken, maar het molletje pikt hun worteltjes omdat ie beter wil kunnen zien. Gelukkig is het een aardig molletje. Iedereen mag een kijkje komen nemen in de gangen onder de grond… spannend hè, kom je mee? De toegang is gratis!

Banbankune; wereldmuziekspektakel op zondag 6 september in het Broersepark

Banbankune is na het succesvolle Boomwhakalaa! de tweede, energieke voorstelling van Drumdrumdrum. Met dit familieconcert voor alle leeftijden doorspekt met ritme, percussie en humor wordt om 15.00 uur het Broersepark Familiefestival afgesloten.Roël erft van zijn oma een geheimzinnige kist. Oma heeft de hele wereld rond gereisd en van al die reizen heel veel herinneringen in de kist bewaard. Niemand weet precies wat er in de kist zit. De voorstelling vertelt een echt verhaal en laat kinderen en volwassenen kennis maken met de mysterieuze klanken uit allerlei windstreken. De muzikale reis gaat van Australië en Afrika naar Brazilië en Curaçao om daar kennis te maken met de populaire MUZIK DI ZUMBI. En tenslotte eindigt de reis met een uitbundige muzikale workshop voor iedereen. Wereldmuziek op z'n best.

Muziek en spel door Roël Calister, Djem van Dijk, Vernon Chatlein en Tshepho Pietersz.

Locatie is op het terrein van jeu de boules vereniging Bulderbaan in het Broersepark te Amstelveen. De toegang is GRATIS. Voor meer informatie over het Broersepark Familiefestival kunt u kijken op www.amstelveenspoppentheater.nl Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.