Bijgewerkt: 16 juni 2024

Landelijk bridgetoernooi voor broers en zussen

Nieuws -> Informatief

Bron: Harry Mock
23-08-2013

Op zondagmiddag 13 oktober 2013 wordt een landelijk bridgetoernooi gehouden, speciaal bestemd voor broers en zussen (zgn. siblings). Deze eerste ‘Dutch Open Siblings Bridge Drive’ zal plaatsvinden in het Nationaal Denksport Centrum ‘Den Hommel’ te Utrecht. Inschrijving is mogelijk voor paren die bestaan uit broer-broer, broer-zus, of zus-zus (men hoeft geen lid van een club te zijn) .

Bridge Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Bridge wedstrijd in Amstelveen


De kosten zijn € 25,- per paar, inclusief ontvangst met koffie/thee en cake. De inschrijving sluit op 30 september 2013, of bij het bereiken van 160 paren. Aanmelden kan via een formulier, dat op de website www.siblingsbridgedrive.nl staat.

Voor zover bekend is het de eerste maal, dat een dergelijk algemeen siblings-bridgetoernooi in Nederland wordt georganiseerd. Er is een aparte poule voor recreatiebridgers en voor wedstrijdbridgers. Rekening wordt gehouden met speelsterkte. De arbitrage geschiedt door ervaren scheidsrechters, terwijl meesterpunten zijn te behalen volgens de schaal van de Nederlandse Bridge Bond.

Het toernooi is een particulier initiatief. Gastpaar zijn de broers en topbridgers Ton en Frank Bakkeren. Meer informatie staat op de website of is op te vragen bij Eddy Mock, toernooileider. E-mail: eddy@siblingsbridgedrive.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.