Bijgewerkt: 30 juni 2022

Late Night Shopping op 23 en 24 juni 2016 in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Unibail-Rodamco
15-06-2016

Rond de langste dag van het jaar organiseert Stadshart Amstelveen traditioneel Late Night Shopping. Op donderdagavond 23 juni 2016 blijven de winkels tot 23:00 uur open en op vrijdagavond 24 juni, tijdens de extra koopavond, tot 21.00 uur. Het hele winkelcentrum staat deze avonden in het teken van lang winkelen, de nieuwste zomermode en vooral ook beauty; het thema van dit jaar. Er zijn modeshows, beautyworkshops en diverse andere activiteiten voor de bezoekers.

Late Night Shopping is een jaarlijks terugkerend evenement om het begin van de zomer te vieren. Het thema dit jaar is 'beauty' en Stadshart Amstelveen pakt flink uit. Door het winkelcentrum zijn onverwachte fashionshows, waarin modellen de nieuwste collecties van de winkels uit Stadshart Amstelveen showen. Een deel van het winkelcentrum is ingericht als beautyboulevard met stands van bekende beautymerken en retailers. Namen als Sleek MakeUp, Douglas, ISO beauty en Catwalk Nails bieden leuke workshops, tutorials en mini-make-overs. Vichy heeft een stand, waar bezoekers huidadvies kunnen krijgen. Bij de mobiele fotostudio van PicturePeople kunnen bezoekers gratis hun nieuwe look laten vastleggen.

Foto Amstelveen
(Bron Unibail-Rodamco - 2016)

Het Binnenhof in Stadshart Amstelveen in januari 2016


Ook aan de mannen is gedacht. Bij de ouderwetse barbershop kunnen zij bijvoorbeeld hun baard laten perfectioneren en Gall&Gall organiseert een whisky proeverij. Mercedes Benz heeft speciaal voor dit evenement hun nieuwste modellen naar het winkelcentrum gereden en geeft een weekend rijden in een Mercedes cabrio weg. Diverse winkels en restaurants geven deze avonden workshops, extra kortingen en hebben winacties. Live muziek door het hele winkelcentrum maakt de sfeer compleet.

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, KIKO Milano, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor extra gemak. Stadshart Amstelveen is te volgen op: stadshartamstelveen.nl/ www.facebook.com/StadshartAmstelveen instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.