Bijgewerkt: 25 mei 2024

Leden Jeugdbrandweer Amstelveen namen afscheid

Nieuws -> Brandweer

Bron: Jeugdbrandweer Amstelveen
07-07-2011

Zes aspirant-leden hebben afscheid genomen van de Jeugdbrandweer Amstelveen, omdat zij 'te oud' zijn geworden. Op 5 juli 2011 heeft een zestal leden van het aspirantenteam afscheid genomen. De inmiddels te oude jongens hebben afscheid moeten nemen vanwege hun leeftijd, maar als het aan hen gelegen had waren ze nog jaren doorgegaan. En dat kenmerkt deze groep: ze waren altijd present en waren elke oefenavond weer zeer actief aan het oefenen.

Jeugdbrandweer Amstelveen
(Foto Jeugdbrandweer Amstelveen - 2011)

De zes jongens die afscheid namen van de Jeugdbrandweer Amstelveen, omdat ze 18 jaar zijn geworden


De afgelopen jaren zijn deze jongens naast een goed team ook een hechte vriendengroep geworden, waarmee naast de brandweer ook menig activiteit werd ondernomen. In verschillende formaties hebben ze meerdere jaren deelgenomen aan de wedstrijden en zichzelf telkens weer verbeterd.

Gisteren kregen alle jongens een oorkonde van de Stichting Jeugdbrandweer Nederland en een deel van hen, diegenen die nog niet waren onderscheiden, kreeg ook nog een lintje. Dat lintje beloont de leden voor minimaal vijf jaar trouwe dienst.

Na het officiële gedeelte werd de barbecue aangemaakt en is het jaar feestelijk afgesloten. Ook is er vooruit gekeken naar het volgende seizoen, waarin het eerste wat op het programma staat het kamp is. Aan het einde heeft iedereen elkaar een fijne vakantie gewenst en hebben de (inmiddels) oud-leden de andere leden gedag gezegd. Kijk ook op de website: http://www.jeugdbrandweeramstelveen.nl/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.