Bijgewerkt: 4 maart 2024

Leden Ondernemersvereniging Amstelveen presenteren zich!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
28-02-2012

Kennisoverdracht is een belangrijke reden, waarom ondernemers lid worden van een ondernemersvereniging. Daarom organiseert de OA onder andere twee keer per jaar een lunchbijeenkomst ‘Leden presenteren zich’. Op 6 maart en 11 september 2012 krijgen vier leden dit jaar de gelegenheid om hun bedrijf, product, of dienst te presenteren, of een ander actueel onderwerp aan te kaarten.

Kortom: een nuttige lunch, waarbij de deelnemende ondernemers binnen twee uur meer te weten komen over uiteenlopende onderwerpen. Dit keer worden presentaties gehouden door LeasePoint/A-Point, Lang Advocatuur, WinWinWerkt en Thanda over ‘De wijzigingen met betrekking tot de bijtelling van de auto van de zaak per 1 juli 2012’, ‘Social Media en Arbeidsrecht’, ‘De Werkgevers Win’ en ‘Anders denken, anders doen! Hoe doe je dat?’.

Wilt u eens kennismaken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? Kijk dan op www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.