Bijgewerkt: 29 juni 2022

Leden van het College B en W Amstelveen bezochten het Westwijkplein

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
07-07-2016

Het college van B en W van Amstelveen vergadert regelmatig buiten de deur. Deze week vormden winkelcentrum Westwijk en wijkcentrum Westend de vergaderlocatie. En dat maakte indruk. Het winkelcentrum en de nieuwbouw van het wijkcentrum geven het gebied een geheel nieuwe uitstraling, terwijl de werkzaamheden nog in volle gang zijn. Vertegenwoordigers van de winkeliersvereniging, het wijkplatform en de projectontwikkelaar waren aanwezig om het college bij te praten over de nieuwe situatie.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2016)

Leden van College B en W Amstelveen krijgen uitleg van de projectleider over de verbouwing van het Winkelcentrum Westwijk


De ingrijpende verbouwing en uitbreiding is in volle gang. In totaal komt er 3500 m² aan winkelruimte bij. De werkzaamheden duren tot eind 2016. Als de nieuwbouw en uitbreiding gereed zijn dan start de gemeente met het opknappen van het openbaar gebied. De reconstructie van de Noordammerweg en de herinrichting van het schoolplein van de Triangel hebben al plaatsgevonden. Het belangrijkste wat nog moet gebeuren in de buitenruimte is het aanleggen van een nieuw plein.

Het college vindt het belangrijk om buiten de deur te vergaderen: dicht bij Amstelveners met oog op wat er leeft in de samenleving. Zij bezoeken hierbij verschillende organisaties en instellingen. Bedrijven, instellingen en andere instellingen kunnen zelf het college uit nodigen te komen vergaderen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.