Bijgewerkt: 24 juni 2024

Lejo speelt in Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
23-03-2012

Op zaterdag 31 maart 2012 ontvangt het Amstelveens Poppentheater met grote trots 'Lejo', de man van de vingerpoppetjes met oogjes, die zelfs net twee weken op Broadway heeft gestaan!

‘Lejo’ is  wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en zijn filmpjes op televisie, waarvan een opgenomen in het Amstelveens Poppentheater.

lejo Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

'Lejo', de man van de vingerpoppetjes met oogjes


De voorstelling ‘Achter je’ wordt gespeeld vanuit een grote kast waarin de vingerpoppetjes allerlei kunsten, grappen en grollen vertonen. Er is een hond die zich uitslooft,  een nieuwsgierig ventje dat gaat voetballen en twee rare vogels die trampoline springen.

Het publiek vergeet meteen dat al deze poppen eigenlijk gewoon de handen zijn van één meneer. Mis deze unieke theatervoorstelling niet! www.lejo.nu

Toegangsprijs voorstelling  € 8,50. Aanvang: 14.30 uur. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.