Bijgewerkt: 26 juni 2022

Lenteweek 2019 bij School van Geel

Nieuws -> Informatief

Bron: Frank Dankelman
16-03-2019

Van maandag 25 tot en met zaterdag 30 maart 2019 houdt Taiji Quan & Qigong School van Geel, gevestigd in de Zon Rondom aan de Ringdijk Bovenkerkerpolder 16, de jaarlijkse Lenteweek. Tijdens deze Lenteweek kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met alle activiteiten op het gebied van beweging en gezondheid die in de school gedurende het seizoen plaatsvinden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Cora van Geel en haar zoon Frank Dankelman tijdens de opening van de Lenteweek 2018 in School van Geel Taiji Quan


Het programma omvat workshops Taiji Quan, Qigong, Adem & Stem, Thee Cocktail, Workshop Escentie, Meditatie en Yoga. Op donderdag 28 maart wordt vanaf 20.00 uur de film ‘Down to Earth’ vertoond en op vrijdag 29 maart krijgen de leerlingen van basisschool De Zwaluw een workshop meditatietechnieken aangeboden door Move in Freedom - The Bright Path. Op zaterdag 30 maart is er van 10.00 tot 17.00 uur een open dag bij School van Geel. Er is een minimarkt en er zijn verschillende soorten massages te ondergaan.

De Lenteweek staat in het teken van Stichting Eco Trust. Aan alle activiteiten zijn kosten verbonden. Aanmelden kan via het e-mailadres info@dezonrondom.nl. Meer informatie over de Lenteweek en alle activiteiten is te vinden op www.dezonrondom.nl www.schoolvangeel en op de Facebookpagina van School van Geel. Lees het programma van de Lenteweek 2019 hier (pdf)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.