Bijgewerkt: 2 maart 2024

Lezing Beelddenken in de bibliotheek Uithoorn

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
15-09-2017

Ontdek meer over uw eigen brein. Op donderdag 21 september 2017 organiseert de Bibliotheek Amstelland in de Bibliotheek Uithoorn een informatieve, ontspannen en zinvolle avond voor iedereen die meer wil weten over visueel- en talig leren en werken. Ontdek meer over uw eigen brein.

Ons talige onderwijssysteem (luisterend en lezend leren) is lang niet voor alle leerlingen geschikt. Vooral de leerlingen die meer visueel zijn ingesteld hebben moeite met het talige denken. Hun intelligentie komt daardoor niet altijd tot zijn recht. Dit betreft veelal leerlingen met AD(H)D, dyslexie, ASS, hoogbegaafdheid, of concentratieproblemen.Tijdens de avond zal onderwijscoach Jantien Roël een paar eenvoudige testjes doen die inzicht geven in uw eigen denkvoorkeur en die van de ander. Bent u meer talig, of juist meer visueel ingesteld? En zegt dat iets over uw intelligentie? Is het één beter dan het ander? Op al deze vragen krijgt u antwoord.

Donderdag 21 september 2017 van 20.15-22.00 uur in Bibliotheek Uithoorn. Toegangsprijs bibliotheekleden: €5 en niet-leden €7,50.  Kaartjes online reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl  of in een van de Amstelland Bibliotheken. Adres: Dorpsstraat 43, 1421 AS UithoornAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.