Bijgewerkt: 26 september 2021

Lezing 'En dan ineens heb je kanker' bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
03-10-2013

In het kader van 'Oktober Bostkankermaand' houdt Sosha dinsdag 15 oktober 2013 bij Libris Venstra in de nieuwe winkel een lezing over dit onderwerp, mede naar aanleiding van haar recent verschenen boek 'En dan ineens heb je kanker'.

Als ex-borstkankerpatiënte wil Shosha Lissauer graag mensen bijstaan van de dag, dat men naar de dokter gaat met een knobbeltje tot en met het traject en einde van de behandelingen. De afgelopen jaren heeft de auteur vaak mensen in haar omgeving kunnen steunen. Dit gaf haar de kracht om alles op te schrijven in de hoop veel meer mensen te kunnen helpen.

venstra Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Libris Venstra


Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel beschrijft de auteur haar ervaringen en deelt zij tips met de lezer. Het tweede deel staan troostrijke gedichten die zij schreef tijdens haar verblijf in het ziekenhuis na een hersteloperatie ten gevolge van een dubbele borstamputatie.

Het boek eindigt met een ode aan alle mensen die wij hebben verloren aan kanker. De auteur is 52 jaar en moeder van drie kinderen. Zij is secretaresse bij een bureau dat advies geeft in Ruimteregie. In haar dagelijks leven is zij niet altijd meer bezig met het feit, dat zij borstkanker heeft gehad. Maar zodra zij hoort, dat iemand getroffen is, gaat de hele film weer draaien.

Iemand heeft ooit gezegd: als je eenmaal lid bent van de kankerfamilie, kan je je lidmaatschap nooit meer opzeggen. En zo is het inderdaad. Bent u geïnteresseerd dan kunt u zich aanmelden bij de winkel of via de website www.venstra.nl

Tijd: dinsdag 15 oktober 2013, 20.00-21.30 uur. Locatie: Stadsplein Amstelveen nummer 102A. Aanmelden via www.venstra.nl , of in de winkel aan het Stadsplein.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.