Bijgewerkt: 17 mei 2021

Lezing over 'Het Grote Foute Jongens Boek' bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
18-02-2017

De populaire columnisten Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. Op zaterdag 25 februari 2017 vertellen zij om 13.00 uur hierover bij Libris Venstra, Amstelveen. Net als in het boek passeren alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer.

Foto Amstelveen
(Foto Harry Klunder - 2016)

Journalisten Rob Hoogland (1950) en Arthur van Amerongen (1959)


HET GROTE FOUTE JONGENS BOEK. Rob Hoogland (Telegraaf) en Arthur van Amerongen (Volkskrant) vertegenwoordigen twee verschillende werelden, maar hebben toch veel gemeen: humor, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. Zij zeggen onverbloemd, wat zij vinden en passen daarbij vaak het stijlmiddel van de satire toe. Rob en Arthur leerden elkaar al chattend beter kennen op Facebook, zochten elkaar daarna regelmatig op en besloten toen tot een unieke samenwerking, die heeft geresulteerd in Het Grote Foute Jongens Boek.

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2017)

De omslag van 'Het Grote Foute Jongens Boek'


MARK RUTTE. Onze premier schreef het voorwoord. Hierin benadrukt Mark Rutte de unieke samenwerking tussen Arthur van Amerongen en Rob Hoogland: ‘Dat een Volkskrant- en een Telegraafcolumnist samen een boek schrijven, dat is net zoiets als een Ajax- en een Feyenoordsupporter die samen een feestje geven, of de PvdA en de VVD die samen een kabinet vormen.’ Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99) is verschenen bij Pepper Books. De lezing bij Libris Venstra (Stadsplein 102A, 1181 ZM Amstelveen) is gratis toegankelijk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.