Bijgewerkt: 28 februari 2024

Literair Café 102 met Peter Heerschop en Viggo Waas in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelveen
03-05-2023

Ontmoet auteurs en cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas op zaterdag 20 mei 2023 in Amstelveen tijdens deze exclusieve editie van Literair Café 102. De mannen vertellen over hun nieuwste werk: Infarct.

Op 29 maart 2021 ging cabaretier en acteur Viggo Waas nog even sporten. Maar opeens kon hij zijn lichaam niet meer overeind houden en begon hij onverklaarbaar te schokken. Gelukkig was zijn trainer Cally erbij en werd hij in recordtijd naar het VU medisch centrum gebracht. Daar werd duidelijk dat hij een ernstig herseninfarct heeft gehad. Na enkele zenuwslopende uren bleek dat hij het infarct wonderwel heeft overleefd.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelveen - 2023)

Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas

Infarct is het verslag van de maanden die volgen, geschreven door Viggo en zijn beste vriend Peter Heerschop. In openhartige, soms verdrietige maar ook geestige verhalen beschrijft Viggo zijn weg terug naar ‘zichzelf worden’. Peter vertelt hoe hij zijn vriend ziet werken en vechten, en deelt ook zijn eigen worsteling tijdens dit proces. Kun je nog terug naar wie je was – of moet je worden wie je nu bent? Dat is voor beiden de vraag.

Stel tijdens deze bijzondere avond al je vragen aan de auteurs over hun nieuwste boek. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de Hersenstichting. Naam activiteit: Literair Café 102 - Peter Heerschop en Viggo Waas over infarct. Datum: zaterdag 20 mei 2023 11.00-12.00. Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Prijs: Leden € 5 niet-leden € 7,50 tickets zijn verkrijgbaar via www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.