Bijgewerkt: 20 juni 2024

Lokaal jazztalenten gezocht voor het 3de Jazz in het Dorp evenement 2016!

Nieuws -> Informatief

Bron: Jazz in het Dorp organisatie
04-12-2015

Het jaar is nog niet voorbij, maar de organisatie van Jazz in het Dorp is alweer volop bezig met 2016. Op zondag 4 september, traditioneel de eerste zondag na het einde van de zomervakantie, vindt de derde editie van dit swingende festival plaats in het Oude Dorp van Amstelveen. En de organisatie is op zoek naar lokaal jazztalent om te spetteren op één van de zes podia!

Lokaal talent een podium bieden: dat is een van de doelstellingen van Jazz in het Dorp. Van klassieke jazz tot soul, van pop, jazz tot funk: alle denkbare jazzstijlen zullen op 4 september weer door het dorp dansen. Dé kans voor Amstelveense bands, gezelschappen en artiesten om te laten zien wat voor talent Amstelveen in huis heeft!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Leo's Drugstore speelt swingende muziekmix van Latin, funk en jazz tijdens het 2de Jazz in het Dorp evenement op 23 augustus 2015


Sander Mager, festivaldirecteur: “De vorige twee edities waren we enorm verrast door het grote aantal aanmeldingen en de kwaliteit van onze lokale artiesten. Wat een variëteit en wat een sound! Ook dit jaar stroomt de mailbox alweer aardig vol, maar we blijven op zoek naar nieuwe lokale ontdekkingen en rising superstars!”

Artiesten, wiens muzikale bloed nu al begint te borrelen, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de organisatie. Zij kunnen e-mailen naar info@jazzinhetdorp.nl, met een kort (muzikaal) cv én indien mogelijk een demo. Meer weten over Jazz in het Dorp? Kijk dan op www.jazzinhetdorp.nl, of e-mail naar info@jazzinhetdorp.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.