Bijgewerkt: 12 april 2021

Losse Leeskring over De Japanse minnaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-02-2017

Meepraten over boeken en liever nergens aan vastzitten? Dan is onze Losse Leeskring ideaal. Samen napraten, zonder enige vaste verplichting. Kom vanavond meepraten over 'De Japanse minnaar', het laatste boek van bestsellerauteur Isabel Allende, die zichzelf weer eens heeft overtroffen.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2017)

Isabel Allende (1942) op de Frankfurter Buchmesse in 2015. Zij is een Chileens-Amerikaanse schrijfster en journaliste. Haar werken zijn in 27 verschillende talen vertaald en meer dan 51 miljoen exemplaren verkocht


Echt een ouderwets goede Allende-roman in haar karakteristieke stijl en met een bekende thematiek, die van een complexe familiegeschiedenis. Op een licht romantische en nostalgische manier verteld, vermengd met een vleugje magie. Heeft u het boek gelezen en wilt u hierover (mee)praten? Kom dan naar de Losse Leeskring Leest op dinsdag 14 februari 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Deelnameprijs is € 7,50 en voor bibliotheekpashouders € 5,-. Kaartjes koopt u via de website www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.