Bijgewerkt: 19 april 2024

Luchthaven Schiphol start meivakantie met entertainment

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
26-04-2012

Schiphol adviseert reizigers op tijd te komen

Amsterdam Airport Schiphol zet extra personeel en entertainment in om tijdens de start van de meivakantie van 2012 reizigers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden. Reizigers wordt geadviseerd de tijd, die de luchtvaartmaatschappij vermeldt aan te houden en op tijd naar Schiphol te komen.

Passagiers kunnen hun inchecktijd versnellen door thuis al via internet in te checken. Op Schiphol kunnen reizigers gebruik maken van een van de meer dan honderd self-service check-in desks en van de nieuwe self-service bagage drop-off punten.

schiphol Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Vertrekhal 2 op Schiphol


Entertainment: 'Magenta Zusjes' en 'Wereldreizigers'

Schiphol zet van vrijdag tot en met maandag entertainment in. Zo zijn er de 'Magenta Zusjes', die passagiers vermaken met theater. De 'Wereldreizigers' trekken al zingend en kleurrijk gekleed van hal tot hal met grote wereldbollen. Kinderen worden uitgenodigd plaats te nemen op de grote wereldbollen.

Lounge 3 en 4

Veel reizigers zullen op Schiphol kennismaken met de vernieuwde Lounges 3 en 4. Beide lounges bieden nieuwe faciliteiten voor de reizigers. Zo is afgelopen jaar in Lounge 3 de eerste Victoria's Secret in Europa geopend en kunnen passagiers in Lounge 4 terecht bij meerdere winkels, zoals Rituals Home & Bodycare, Desigual, Tommy Hilfiger en een aantal nieuwe restaurants.

Topdagen op Schiphol

Naar verwachting vertrekken dit weekend bijna 183.000 passagiers (vrijdag, zaterdag, zondag) vanaf Schiphol. In totaal reizen dit weekend zo'n 482.000 passagiers (overstappend, aankomend en vertrekkend) via Schiphol. Drukste dag wordt vrijdag 27 april met 169.000 passagiers (overstappend, aankomend en vertrekkend).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.