Bijgewerkt: 26 mei 2024

MBCA sportvereniging van 2007

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
18-01-2008

Tijdens de Sportverkiezingen van donderdag 17 januari 2008 in de Emergohal huldigde wethouder sport, Joss Tabak, MBCA tot sportvereniging van het jaar- meldt de gemeente Amstelveen. De vereniging werd geprezen voor haar aanpak, dadendrang, aspiraties en ambities. Maar ook het feit dat de vereniging Amstelveen weer nadrukkelijker op de Nederlandse basketbalkaart zet werd gewaardeerd.

Naast de verkiezing tot sportvereniging van het jaar werden ook alle Amstelveense sportkampioenen van 2007 in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat er drieënveertig uit vijftien verschillen takken van sport!

Wisseltrofee Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

De wisseltrofee van de gemeente Amstelveen


Ook de uitreiking van de Rabobank Stimuleringsprijs stond op het programma. Bij de dames werd Kira Toussaint (zwemmen) verkozen tot Jong Talent van het jaar. Thijs de Jong (kanoën) ging er bij de heren met deze prijs vandoor.

Er hadden zich 14 clubs ingeschreven voor deze prestigieuze prijs en uiteindelijk was MBCA de beste. De prijs bestaat uit een wisseltrofee en een geldbedrag van € 2500.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.