Bijgewerkt: 24 juni 2024

Maand van de conversatie bij Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
12-03-2012

In april 2012 starten er vele conversatiecursussen bij Volksuniversiteit Amstelland, van Engels tot Zweeds en van basis tot gevorderde conversatiecursussen. Taalcursussen vormen bij Volksuniversiteit Amstelland het grootste onderdeel van het cursusaanbod. Er wordt in zeventien verschillende talen op verschillende niveaus lesgegeven, aangevuld met specialistische cursussen.

conversatie Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Conversatie is een vorm van interactieve, spontane communicatie tussen twee, of meer mensen die volgens de regels van de gedragscode met elkaar in gesprek zijn


Een van deze specialisaties is de conversatiecursus. Veelal sluiten deze cursussen aan op de voorgaande talencursus bij de Volksuniversiteit. Maar de conversatiecursussen zijn ook toegankelijk voor mensen die eerder, of elders een talencursus hebben gevolgd. Zeker zo vlak voor de zomerperiode is een conversatiecursus een prettige manier om de talenkennis weer wat naar boven te halen.

Er wordt sterk aangeraden om voor inschrijving een intake te doen om het juiste niveau te bepalen. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar 020-5451424. Voor meer informatie en voor een overzicht van de aangeboden talen en niveaus kijk op www.vu-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.