Bijgewerkt: 5 juli 2022

Manager Ben Verheijen verlaat het winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
18-02-2021

Ben Verheijen verlaat na 16 jaar Stadshart Amstelveen en gaat aan de slag als Shopping Centre Manager in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De afgelopen zestien jaar was Verheijen het aanspreekpunt voor alle stakeholders in en rondom het centrum van Amstelveen, zoals huurders, bewoners en de gemeente. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van de klantbeleving.

Onder zijn leiding werd Stadshart Amstelveen twee keer uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’, werd twee keer de NRW Marketing Award in de wacht gesleept, kreeg het een 4-sterren classificatie toegekend en brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in 2014 tijdens de eerste Koningsdag een bezoek aan Stadshart Amstelveen. Eduard Helwig volgt Verheijen op als Shopping Centre Manager. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Smith Communicatie - 2021)

Ben Verheijen verlaat na 16 jaar Stadshart Amstelveen


Jaarlijks miljoenen bezoekers in Stadshart Amstelveen. 'Ik ben er trots op dat ik 16jaar lang leiding heb mogen geven aan het team van dit toonaangevende winkelcentrum. Ik kijk met veel voldoening terug op alle contacten die ik heb mogen leggen in Amstelveen. Wellicht waren we het niet altijd met elkaar eens, maar dankzij de diepe betrokkenheid van de verschillende partijen waarmee ik heb samengewerkt, mogen we met zijn allen trots zijn op ‘ons’ Stadshart Amstelveen. Een aantal hoogtepunten waren voor mij de verschillende evenementen zoals de prachtige Winter Village, de mede-organisatie van het Japanfestival en de Kerstparade, de mooie projecten die we met Kika hebben gedaan, het verkrijgen van een vijf sterren Keurmerk Veilig Ondernemen en het banenproject URWforJobs. Bovenal kijk ik dankbaar terug op de manier waarop we samen met alle ondernemers jaarlijks miljoenen bezoekers naar het Stadshart hebben weten te trekken' - aldus Ben Verheijen.

Ben Verheijen draagt het stokje over aan Eduard Helwig, voormalig Shopping Centre Manager van Stadshart Zoetermeer. Helwig is geen onbekende in Amstelveen. Zo heeft hij er zes jaar gewerkt als Store Manager in de Bijenkorf en zat hij in het bestuur van de winkeliersvereniging.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.