Bijgewerkt: 5 december 2022

Mannetje Tique in Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
09-04-2015

Mannetje Tique was op 13 maart te zien in het programma 'Popster' en veroverde daar meteen een plaats in de finale. Op 18 april 2015 is deze Popster een hele voorstelling live bij ons te zien. Tique wil circusartiest worden en graag in het middelpunt staan. Zijn vrienden helpen hem, maar niet alles wat Tique wil, lukt…  Door fabuleus samenspel weten de spelers Mannetje Tique prachtig, spannend en humoristisch allerlei avonturen te laten beleven en daarmee het publiek - van alle leeftijden - in opperste bewondering en verwondering te boeien.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Poppenspeelsters Korana en Daphne spelen in de voorstelling 'Tique'


In Vlieg op, dikke bromvlieg! maak je kennis meteen uiterst vervelende bromvlieg die voor veel paniek en onrust zorgt. Een aanstekelijke, muzikale en humorvolle voorstelling met een levensgroot prentenboek als decor. Zing mee met bekende liedjes en luister naar nieuwe versjes. Kinderen krijgen volop kans om te zingen en op het toneel mee te spelen. Premièrevoorstelling.

‘Mannetje Tique’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater, op zaterdag 18 april 2015 om 14.30 uur. Leeftijd: vanaf 2 jaar. ‘Vlieg op, dikke bromvlieg!’ is te zien op zondag 19 april om 14.30 uur. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl  , of telefonisch via 020-6450439.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.