Bijgewerkt: 5 maart 2024

Maroeska Metz van 'Heel Holland Bakt' bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
26-01-2019

Maroeska Metz (60), de smaakmaker uit 'Heel Holland Bakt' en auteur van het fraaie design-kookboek 'Hoe dan?!' komt op vrijdagmiddag 1 februari 2019 naar Libris Venstra voor een boekpresentatie. De kunstenares, bekend van haar meubelontwerpen, kroonluchters en juwelen, verrast met haar kookboek ‘Hoe dan?!’ de liefhebbers van koken, bakken en lekker eten met 120 gerechten die allemaal zijn voorzien van een filmpje. Door met je smartphone de code onder de recepten te scannen, geeft Maroeska je letterlijk een kijkje in haar keuken. De gerechten zijn door haar zelf gefotografeerd als moderne stilleven.

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2019)

Maroeska Metz, de smaakmaker uit 'Heel Holland Bakt'


Voor Omroep Max was de verschijning van het kookboek ‘Hoe dan?!’ geen verrassing maar wel voor sommige kijkers van ‘Heel Holland Bakt’. Elke zondagavond maakt de kunstenaar op televisie de meest bijzondere baksels maar wordt als ‘te professioneel’ gezien. Maroeska is een hobbykok en vindt alle kritiek eerder een compliment. Ze is inmiddels gemiddeld bijna twee keer zo oud als de andere kandidaten en staat al bijna 50 jaar in de keuken.

Maroeska Metz vertelt vrijdagmiddag 1 februari over de totstandkoming van haar kookboek en misschien ook wel over haar deelname aan ‘Heel Holland Bakt’. De presentatie begint om 14.30 uur. Locatie: Boekhandel Libris Venstra. Toegang: gratis. Aanmelden: via info@venstra.nl  of 020-6419880, niet verplicht maar wel praktisch. Adres: Stadsplein 102A, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.