Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
22-11-2007

ZONDAGVOETBAL - 2B. Kampong-Sp. Martinus 2-1 (1-1)

Sporting Martinus is door de nederlaag in Utrecht en de winst van Pancratius de nieuwe hekkensluiter in de tweede klasse. Tegen Kampong kwam Martinus op voorsprong dankzij een knal vanaf twintig meter in de kruising van Dave Castillo. Tien minuten voor de rust kwam

Kampong op gelijke hoogte, waarna beide teams enkele mogelijkheden kregen. Martinus raakte nog de lat, maar leek tevreden met een punt. Een corner in de laatste minuut werd bij de ongedekte tweede paal binnengetikt: 2-1.

2B. Hoofddorp-Roda'23 2-3 (2-2)

Na de 1-0 had Roda het nodige geluk toen de Hoofddorp-keeper de bal in eigen doel sloeg. De 17-jarige Tim Stey maakte vervolgens de 1-2, maar die voorsprong hield niet lang stand. Stey ontpopte zich als matchwinnaar toen hij, vlak voordat Alex Weeling rood kreeg, de 2-3 binnenwerkte.

4F. NFC/B-KDO 2-0 (1-0) Wie anders dan topscorer Erik van den Heuvel zette NFC op de goede weg toen hij een voorzet van Ivan Schmelz achter de KDO-doelman schoot. De be­zoekers probeerden via sneller counters NFC te verschalken, maar het team van Ton Bras gaf geen kans weg. Na rust scoorde Schmelz de 2-0.

4F. RKAVIC-Diemen 2-2 (0-1) Een achterstand werd door de Amstelveners na de thee weg­gepoetst door doelpunten van Rob Jonker en Abdullah Kukamir. Vlak voor het einde wist Diemen, toch nog de gelijkmaker te scoren.

4F. Ouderkerk-OIympia 3-2 (1-2)

Het team van Martin Berrevoets kwam na vijftien minuten dankzij Rutger Baas op voorsprong, maar in dezelfde minuut kwamen de bezoekers uit Hilversum alweer op gelijke hoogte. Twee minuten voor de rust kreeg Olympia'25 een vrije trap die precies op maat was voor één van de aanvallers: 1-2. Een offensief van Ouderkerk werd beloond door Baas, die met twee treffers de drie punten in het eigen dorp hield.

5D. DRC-Nautilus 1-1 (1-1)

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.