Bijgewerkt: 13 juli 2024

Meeslepende weergave komt binnenkort naar Google Maps

Nieuws -> Technologie

Bron: Google Blog
11-05-2023

Google Maps helpt meer dan een miljard mensen bij het navigeren en verkennen. En in de afgelopen paar jaar hebben onze investeringen in AI het vermogen vergroot om u de meest nuttige informatie over de echte wereld te bieden, inclusief wanneer een bedrijf open is en hoe druk uw bus is -meldt vicepresident Miriam Daniel van Google Maps Experiences op Google Blog op 11 mei 2023.

Vandaag hebben we op Google I/O nieuwe manieren aangekondigd, waarop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI Google Maps transformeren: we helpen je de wereld te verkennen met een geheel nieuwe meeslepende kijk, de meest brandstofzuinige route te vinden en de magie van Live View te gebruiken in uw favoriete apps van derden.Een meer meeslepende, intuïtieve kaart. Google Maps is voor het eerst gelanceerd om mensen te helpen naar hun bestemming te navigeren. Sindsdien is het geëvolueerd tot veel meer - het is een handige metgezel wanneer u het perfecte restaurant moet vinden of informatie over een lokaal bedrijf moet krijgen. Dankzij de vooruitgang in computervisie en AI waarmee we miljarden Street View- en luchtfoto's kunnen samensmelten tot een rijk, digitaal model van de wereld, introduceren we vandaag een geheel nieuwe manier van verkennen met Kaarten. Met ons nieuwe meeslepende uitzicht kun je ervaren hoe een buurt, herkenningspunt, restaurant of populaire locatie eruitziet - en heb je zelfs het gevoel dat je er bent voordat je ooit een voet binnen hebt gezet. Dus of u nu naar een nieuwe bestemming reist of verborgen lokale juweeltjes ontdekt, de meeslepende weergave helpt u de best geïnformeerde beslissingen te nemen voordat u vertrekt.

Stel dat u een reis naar Londen plant en wilt weten wat de beste bezienswaardigheden en eetgelegenheden zijn. Met een snelle zoekopdracht kun je virtueel boven Westminster zweven om de buurt en de verbluffende architectuur van plaatsen, zoals de Big Ben, van dichtbij te bekijken. Met de nuttige informatie van Google Maps bovenop, kunt u de tijdschuifregelaar gebruiken om te bekijken hoe het gebied eruit ziet op verschillende tijdstippen van de dag en in verschillende weersomstandigheden, en om te zien waar de drukke plekken zijn. Op zoek naar een plekje om te lunchen? Zweef naar straatniveau om restaurants in de buurt te verkennen en nuttige informatie te bekijken, zoals actuele drukte en verkeer in de buurt. U kunt er zelfs in kijken om snel een idee te krijgen van de sfeer van de plek voordat u uw reservering boekt.

Het beste gedeelte? Immersive view (Meeslepende weergave) werkt op vrijwel elke telefoon en elk apparaat. Het wordt later dit jaar uitgerold in Los Angeles, Londen, New York, San Francisco en Tokio en binnenkort volgen er meer steden.

Een update over milieuvriendelijke routes. Naast het gemakkelijker maken van plaatsen om te verkennen, willen we u helpen er duurzamer te komen. We hebben onlangs milieuvriendelijke routes geïntroduceerd in de VS en Canada, waarmee u de meest brandstofzuinige route kunt zien en kiezen wanneer u een routebeschrijving zoekt, zodat u geld kunt besparen op benzine. Sindsdien hebben mensen het gebruikt om 86 miljard mijl af te leggen, wat naar schatting meer dan een half miljoen ton CO²-uitstoot heeft bespaard - wat overeenkomt met het van de weg halen van 100.000 auto's. We liggen op schema om dit aantal te verdubbelen naarmate we uitbreiden naar meer plaatsen, zoals Europa.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.