Bijgewerkt: 15 juni 2024

Meester Ruben is Supermees van het jaar 2023 geworden

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-06-2023

Vrijdag 23 juni 2023 was de verkiezing van Superjuffie en Supermees. Boekhandel Libris Venstra organiseert jaarlijks deze wedstrijd met kinderkrant Amstelkids. Kinderburgemeester Lode Besseling en Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs en Jeugd waren aanwezig om de certificaten uit te reiken aan juf Kim Struik van de Piet Hein en juf Rieneke Helde van de Horizon.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Vlnr.: Juf Kim Struik van de Piet Heinschool, Frank Berkhout wethouder, Supermees Ruben Dorren van basisschool Het Kofschip, juf Rieneke Helde van basisschool De Horizon en kinderburgemeester Lode Besseling bij Libris Venstra op 23 juni 2023. Alle kandidaten ontvingen een oorkonde en een boekenpakket voor in de klas

Meester Ruben Dorren van basisschool Het Kofschip in Ouderkerk aan de Amstel was de winnaar en mag zich dit jaar Supermees noemen. Kinderburgemeester Lode reikte de prijs uit aan meester Ruben. Volgens Lode is het belangrijk voor kinderen om een goede juf of meester te hebben. Lode: 'Ik vind het belangrijk dat een juf of meester goed kan uitleggen, aardig is maar vooral dat hij of zij zorgt dat er niet gepest wordt in de klas.' Dat zit wel goed bij meester Ruben want dit is wat de kinderen uit zijn klas over hem zeggen:'Hij geeft altijd goede uitleg en als je iets niet snapt dan geeft hij extra uitleg. Hij is heel grappig (op het goede moment). Hij regelt allemaal leuke excursies en hij staat altijd voor je klaar. Hij maakt muziek. Hij heeft zelfs een sprookjesboek geschreven met alle kinderen van de klas als hoofdpersoon en hij heeft het sprookjesboek aan alle kinderen gegeven.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.