Bijgewerkt: 12 juni 2024

Meivakantie begint met oranje chocoladetulp op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Amsterdam Airport Schiphol
29-04-2010

De meivakantie begint dit jaar op vrijdag 30 april 2010. Schiphol zet tijdens deze drukkere dagen Welcome Teams in om passagiers op de luchthaven welkom te heten. Omdat het begin van de meivakantie samenvalt met Koninginnedag ontvangen alle reizigers die dag een oranje chocoladetulp. De kleinste passagiers en hun ouders worden tijdens de meivakantie begroet door Nijntje.

Welcome Teams

De 'Welcome Teams' heten reizigers op de luchthaven welkom, wijzen hen de weg en beantwoorden vragen. Daarnaast informeren deze teams passagiers over horecagelegenheden en bezienswaardigheden.

Nijntje

In verband met de 55e verjaardag van Nederlands bekendste konijntje zal gedurende de meivakantie een levensgrote Nijntje tien dagen lang te vinden zijn in de vertrekhal en achter de paspoortcontrole.  Ook staan achter de paspoortcontrole in Lounge diverse activiteiten in het teken van Nijntje.

Kinderen kunnen onder begeleiding van een hostess een levensgroot Nijntje memory spel spelen en samen met één van de drie 1,70 meter hoge Nijntje beelden op de foto. Tenslotte zien diverse 'voorlezers' het als hun persoonlijke taak het woord van Nijntje (al dan niet zingend) uit te dragen.

Schiphol Travel Update

Van 30 april 2010 tot en met 9 mei biedt Schiphol gratis Schiphol Travel Update service (vluchtinformatie via SMS, www.schiphol.nl/sms ) aan. Mensen ontvangen nu 3 tot 5 berichten gratis. Normaal kost een bericht 0,70 euro. Voor het laatste nieuws, informatie over onder andere bagage, winkelen op Schiphol en speciale acties kunnen reizigers ook terecht op de mobiele website www.schiphol.mobi.

Laagste Prijs Garantie

Naast de gebruikelijke Special Offers, de 100 maandelijkse aanbiedingen met kortingen oplopend tot 35% ten opzichte van lokale prijzen, biedt Schiphol op veel producten een Laagste Prijs Garantie. Dat wil zeggen dat deze nergens anders goedkoper zijn dan op Schiphol.

Meer informatie is te vinden op www.schiphol.nl/lpg . Ook kunnen passagiers op Schiphol gebruik maken een Home Delivery Service vanuit Lounge 1. Drank en chocolade aankopen in de Liquor & Tobacco Store worden met DHL thuisbezorgd. Voor meer informatie kunnen passagiers terecht in de winkel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.