Bijgewerkt: 26 november 2022

Melle Vos wordt de kinderburgemeester van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-06-2016

Melle Vos (11 jaar) wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Op 13 juli 2016 wordt Melle aan het begin van de gemeenteraadsvergadering, om 14.00 uur, geïnstalleerd door burgemeester Mirjam van ‘t Veld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Melle Vos (11 jaar) wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Op 13 juli 2016 wordt Melle aan het begin van de gemeenteraadsvergadering, om 14.00 uur, geïnstalleerd door burgemeester Mirjam van 't Veld. Op de foto is burgemeester Van '’t Veld met Melle en de andere twee kandidaten; Yassir en Thijmen in de raadzaal van de gemeente Amstelveen


De bekendmaking vond plaats op woensdagmiddag 8 juni in het bijzijn van de drie kandidaten. Naast Melle, waren dat Yassir en Thijmen. Het was gezellig druk want de kandidaten hadden veel publiek meegenomen. De middag werd aan elkaar gepraat door DJ Appelmoes (Ernst Jan Wilhelmus van RTVA).

Burgemeester Mirjam van ’t Veld prees de kandidaten voor hun inzet en enthousiasme. Zij kijkt uit naar de samenwerking met Melle. Haar eerste optreden is bepaald. Zij krijgt volgende week een interview met foto voor een themapagina over speelplaatsen. Deze pagina staat op 13 juli in de lokale krant. Na de zomervakantie wordt in overleg met Melle en haar ouders een programma gemaakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.