Bijgewerkt: 5 december 2022

Meneer B naar de Maan en De Wondertuin in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
26-07-2021

In het Amstelveens Poppentheater vliegt Meneer B naar de Maan, tuiniert Theater Stof in De Wondertuin en start de tweede Kleuterspeurtocht! Op zaterdag 31 juli 2021 om 11.00 en 16.00 uur Meneer B vliegt naar de Maan (4+) door Studio DondersteenAls Meneer B op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt. Dat hij de kracht in zichzelf kan vinden om zijn droom waar te maken: Een reis naar de maan. Dat is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein…

Op zondag 1 augustus 2021 om 11.00 en 16.00 uur speelt Theater Stof De Wondertuin (1+). In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte.... Een lieve, muzikale,  beeldende voorstelling vol kleurenpracht. Mooi voor heel jong tot heel oud.Kleuterspeurtocht ‘Ik zie, ik zie’. Het Amstelveens Poppentheater staat midden in de wijk Elsrijk. Een hele mooie buurt, waar als je goed kijkt, veel te zien en te ontdekken is. We speuren naar dieren, kabouters en zelfs handpoppen. Starten kan vanaf vrijdag 30 juli t/m vrijdag 6 augustus 2021 van 10:00 uur tot 15:30 uur. Start en eindplek is ons theater en duurt een uurtje. Om elkaar niet in de weg te lopen graag opgeven op welke dag en of u de ochtend of middag wilt starten.

De toegangskaartjes voor de voorstellingen zijn € 9 per kaartje. De Speurtocht kost € 9 per speurtocht. Reserveren  kan via: info@amstelveenspoppentheater.nl;Telefonisch 0206450439 of WhatsApp 0631958380Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.