Bijgewerkt: 18 september 2021

'Meneer B traint zich suf' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
25-10-2013

Op zaterdag 2 november 2013 om 14.30 uur speelt Martijn Donders in de hilarische en muzikale theatervoorstelling 'Meneer B traint zich suf' opnieuw het keurige heertje Meneer B. die in allerlei grappige situaties verzeild raakt.

Meneer b Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Martijn Donders in de hilarische en muzikale theatervoorstelling 'Meneer B traint zich suf'


Meneer B moet dit keer afvallen, want hij past niet meer in zijn overhemd. Zijn vrouw heeft een aantal oefeningen voor hem bedacht om af te vallen en sportiever te worden. Enthousiast gaat het onhandige meneertje B aan de slag, maar welke sport past nou bij hem....Het publiek mag natuurlijk meedoen. Vanaf 5 jaar

Op zondag 3 november 2013 is Koos Wieman weer in het Amstelveens Poppentheater. Koos heeft een vrolijke bewerking van het oude sprookje 'Hans en Grietje' gemaakt. De voorstelling is een feest van herkenning en zit vol met gekkigheid. Koos staat als een heuse chef-kok in de keuken en vertelt ondertussen het verhaal van de twee kinderen die achterblijven in het grote bos. Dit met behulp van allerlei keukenspullen. Vanaf 4 jaar.

Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.