Bijgewerkt: 5 juni 2023

Meneer graaft een gat in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
31-10-2022

Een vrolijk en spannend nieuw verhaal van Meneer B (de Amstelveens acteur Martijn Donders), waarin duidelijk wordt dat iedereen iets kan doen om de hitte te verdrijven.

Het verhaal: Meneer B heeft het warm. Maar niet zomaar warm, hij heeft het allemachtig warm! Je zou zelfs kunnen zeggen: hij heeft het bloedje heet... En die hittegolf duurt nu al dagen. Er lijkt niets aan te doen, behalve uitpuffen in een beetje schaduw op de binnenplaats. Zelfs het water is op, er komt niets meer uit de kraan. Wat is er toch aan de hand?

Als er plotseling ook nog vreemde geluiden uit het afvoerputje komen is dat voor Meneer B aanleiding voor een diepgravend onderzoek. Samen met het publiek gaat hij op zoek naar de bron van zijn ellende. Maar onder de grond gebeurt meer dan je zou vermoeden…

Foto Amstelveen
(Foto Studio Dondersteen - 2022)

Meneer graaft een gat

‘Meneer B graaft een gat’ door Studio Dondersteen is te zien op zondag 6 november om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Helaas wordt de première van ‘De baron die alles verzon’ door Martijn Donders verplaatst naar zondag 13 februari 2023. Gelukkig heeft Martijn Donders nog een andere voorstelling ‘Meneer B graaft een gat’ die hij aanstaande zondag 6 november 2022 bij ons kan spelen. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Excuses voor het ongemak.

Op vermakelijke wijze biedt Martijn Donders een kijkje in de keuken van een theatermaker en in de fantastische wereld van onder meer de Baron van Münchhausen. Met behulp van het publiek en improvisatie komen de verhalen in deze avontuurlijke meespeelvoorstelling tot leven. Komt dat zien, komt dat doen in het Amstelveens Poppentheater!Het verhaal: Ergens in een klein en verlaten theater loopt een mannetje binnen. Het is de directeur. Het theater is rijp voor de sloop en aan hem de taak om het laatste decor en het aangevreten script op te ruimen…Tot zijn verbazing ontdekt hij ineens publiek op de tribune! Hij wil de mensen niet teleurstellen en na enige aarzeling besluit hij dat er dan ook maar iets gespeeld moet worden. Maar hoe speel je de uitbundige en prachtige verhalen van weleer in je eentje met anderhalve man en een paardenkop? En wie kent de Leugenbaron eigenlijk nog ?

‘De Baron die alles verzon’ door Studio Dondersteen is te zien op zondag 13 februari 2023 om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.