Bijgewerkt: 25 mei 2024

Midsummerparty op de Van der Hooplaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Star Promotions
25-06-2011

Zaterdag 16 juli 2011 organiseert Star Promotions in samenwerking met de Winkeliersvereniging 'Van der Hooplaan' de Midsummerparty op de Van Der Hooplaan in Amstelveen. Deze Midsummerparty zal plaatsvinden van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Hooplaan Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Winkelstrip aan de Van der Hooplaan


Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige Midsummerparty te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 80 kramen. Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, lederwaren, woondecoratie, multimedia artikelen en boeken. U vindt op de Midsummerparty ook demonstraties van verschillende oude ambachten en een heuse roofvogelshow!

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de Midsummerparty. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals friet en snacks, Griekse delicatessen, Surinaamse gerechten, poffertjes en suikerspin.

Deze Midsummerparty is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken. Zo kunnen ze onder andere in de zweefmolen, zich vermaken bij Kop van Jut en eendjes vissen.

Ook kunnen ze springen en klauteren op de springkussens en een stormbaan! Er is zelf een kindercocktailbar en ze kunnen lekker limbodansen! Noteer 16 juli in uw agenda en kom langs op de Midsummerparty in Amstelveen. Wij wensen u vooral veel plezier toe!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.