Bijgewerkt: 21 september 2021

Mini Masterclass toneel en dans in de Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
26-01-2015

Na een succesvolle samenwerking met de Schouwburg Amstelveen vorig seizoen, kunnen theaterbezoekers opnieuw deelnemen aan een Mini Masterclass voorafgaand aan een voorstelling in de Schouwburg. Op zondag 1 februari 2015 aansluitend aan de primeur 'Minoes', een vrolijke en muzikale familievoorstelling met prachtige poezenpoppen, acteurs en leuke liedjes. Voor het eerst is het verhaal van het populaire kinderboek van Annie M.G. Schmidt in het theater te zien. Minoes is een voorstelling die je verwondert en vermaakt, leuk voor jong en oud. Op zondag 8 februari 2015 wacht er een al even bijzondere ervaring voor de bezoekers van de voorstelling 'Jarig' van Introdans Ensemble voor de Jeugd.

Foto Amstelveen
(Bron Muziek- en Dansschool Amstelveen - 2015)

De flyer van de muzikale familievoorstelling 'Minoes' met de Mini Masterclass sticker


Om aan deze voorstellingen alvast in de mood te komen, biedt Muziek- en Dansschool Amstelveen theaterbezoekers de mogelijkheid een voorproefje te ervaren tijdens respectievelijk een toneel- en een balletworkshop. Wil je ervaren hoe het is om in de huid te kruipen van Minoes, of een van de andere poezen? Dan krijg je nu de kans!

Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt jou de unieke mogelijkheid een voorproefje te ervaren van, hoe het is om op toneel te staan. Of heb je altijd al eens op het toneel willen dansen? Dan kun je nu zelf ervaren, hoe het is om in een prachtige zaal te stralen. Deze Mini Masterclasses worden gegeven door drama- en dansdocenten van Muziek- en Dansschool Amstelveen in de Zonnesteinzaal van de Muziek- en Dansschool. Deze zaal is bereikbaar via de foyer van de Schouwburg. Deelname is inbegrepen bij het entreebewijs van de voorstellingen Minoes en Jarig. Adres: Muziek- en Dansschool Amstelveen, Stadsplein 99, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.