Bijgewerkt: 8 december 2023

Minister Plasterk overlegt met Provinciale Staten van NH

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
03-02-2013

Op maandag 4 februari 2013 overlegt minister Plasterk van Binnenlandse Zaken met Provinciale Staten van Noord-Holland over de (procedure tot) samenvoeging van de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht in een open overlegbijeenkomst.

provinciehuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het paviljoen Welgelegen aan de Haarlemmerhout in Haarlem


Tijdens de bijeenkomst geeft de minister een toelichting op zijn plannen, waarna Provinciale Staten in de gelegenheid worden gesteld vragen te stellen en de verschillende fracties hun standpunten kunnen delen. Tot slot volgt een gedachtewisseling over de verschillende standpunten en visie met betrekking tot de plannen en specifieke thema’s.

Het bezoek van de minister duurt van 13.00 tot 15.00 uur en de vergadering wordt, zoals gebruikelijk, voorgezeten door de commissaris van de Koningin, Johan Remkes. Na het vertrek van de minister om 15.00 uur vervolgt de PS-vergadering en worden overige agendapunten behandeld. Via een livestream is de vergadering live te volgen. Volledige agenda en vergaderstukken (12,9 MB pdf)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.