Bijgewerkt: 18 september 2021

Modeshow van Mart Visser in V&D groot succes

Nieuws -> Informatief

Bron: V&D
22-10-2013

Zaterdag 19 oktober presenteerde couturier Mart Visser zijn 'Mart Visser The Collection' winter 2013 in V&D Amstelveen. Het was dé kans voor klanten om een keer op de eerste rij te zitten bij een fashionshow van Mart Visser en om persoonlijk stijladvies van de couturier te krijgen.

v en d Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

V&D Amstelveen


Met ruim 100 personen tijdens de twee modeshows was het een groot succes te noemen. Quote Mart: “De opkomst was boven verwachting, de collectie werd fantastisch ontvangen. Wat is het toch heerlijk om al die vrouwen in mijn werk te zien. Mijn liefde voor mooie stoffen zijn samen met snit, comfort en pasbereik vertaald naar een rijke collectie. De ‘couture touch’ is te vinden in de bijzondere detaillering en de luxe verwerking van de materialen.

Visser Amstelveen
(Foto V&D - 2013)

Modeontwerper Mart Visser presenteert zijn modeshow in Amstelveen


Een viertal modellen showden in twee fashionshows de nieuwe najaarscollectie ‘Mart Visser The Collection’, die Mart Visser exclusief voor V&D heeft ontworpen. ‘Mart Visser The Collection’ staat voor vrouwelijkheid, comfort en elegantie.

Visser Amstelveen
(Foto V&D - 2013)

De modeshow in Amstelveen werd goed bezocht


Alle ontwerpen hebben de herkenbare signatuur van Mart Visser met bijzondere details, mooie prints en accentuering op het vrouwelijk silhouet. Zo ook de ‘Mart Visser The Coat Collection’, bestaande uit 14 mantels, waarvan ook tijdens de modeshow een aantal werden getoond.

Over V&D

V&D, opgericht in 1887, is het grootste warenhuis van Nederland met een breed assortiment en een unieke mix van merken en private brands. Inmiddels heeft V&D meer dan 4.000 A-merken shop-in-shops en ontvangt V&D per week ruim 2,2 miljoen bezoekers in 62 vestigingen en op vd.nl.

V&D Group heeft ruim 10.000 medewerkers. Via de desktop, of tablet (www.vd.nl ) of via de smartphone (m.vd.nl) zijn producten online te bestellen. La Place is de horecaformule van V&D en beide zijn eigendom van Sun European Partners. Voor meer informatie kijk op www.vd.nl , www.laplace.nl  , of volg ons via Facebook, Twitter, Hyves en YouTube.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.