Bijgewerkt: 24 juli 2024

Montis, Goudsmit & Directie in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
28-06-2024

DANSBARE SOULJAZZ, KILLERCOMBI VAN NEDERLANDSE PODIUMBEESTEN. Binnen enkele jaren zijn Montis, Goudsmit & Directie dé Souljazz-sensatie van Nederland geworden. Nog voordat hun debuutalbum "Taste of Culture" in december 2019 verscheen werd de band geboekt in binnen- en buitenland.

Over Montis, Goudsmit & Directie. Of ze nu op North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso spelen, het publiek wordt met aanstekelijke grooves opgezweept. Het repertoire van de band is niet onder één hoedje te vangen, want in de stofwolk waar zij hun publiek in achterlaten kun je sporen funk, rock en ballads terugvinden.Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en verleidt het publiek zich aan de manische energie van het trio over te geven. Met zijn charisma en ongeëvenaarde groove is hij de motor van de band.

Frank Montis op de Hammond is al jaren een autoriteit binnen de Souljazz. Het valt niet te bevatten hoe swingend zijn linkerhand de bassen speelt, terwijl zijn rechterhand een rijk spectrum aan klank en harmonie toevoegt.

Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt zich op zijn unieke en onnavolgbare wijze in de groove. Elke noot die hij speelt klinkt alsof het de laatste zou kunnen zijn. Of, zoals de Britse krant The Guardian ooit over hem schreef: "Goudsmit is the kind of guitarplayer that makes you wonder where the fire escape is".

De band kan niet wachten om het publiek te overrompelen met dansbare grooves en een liveshow die zijn weerga niet kent! Op donderdag 10 oktober 2024 staan zij live in P60 Amstelveen en jij kan daarbij zijn! Voor meer informatie en tickets, kijk op: https://p60.nl/2024/montis-goudsmit-directieAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.