Bijgewerkt: 29 april 2024

Museum JAN in Amstelveen heeft zonnepanelen op het dak

Nieuws -> Informatief

Bron: Museum JAN
21-09-2023

In april 2022 werd Museum JAN uitgeroepen tot één van de drie winnaars van de actie 'Verduurzamen van maatschappelijke gebouwen' in de regio Amstelveen van de Rabobank Amstel en Vecht. Dankzij de bijdrage van 50% van het aanschafbedrag kon Museum JAN zonnepanelen op het dak leggen.

Foto Amstelveen
(Bron foto Museum JAN - 2023)

Zonnepanelen op het dak van het Museum JAN

Het museum is verheugd met de zonnepanelen van SolarNRG en deze essentiële stap in het verduurzamen van het gebouw. Uğur Pekdemir (directeur coöperatieve Rabobank Amstel en Vecht) en Anke Bollen (lid ledenraad Rabobank Amstel en Vecht) mochten als eersten het dak op om de zonnepanelen te bewonderen. Uğur Pekdemir: 'Als coöperatieve Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren we in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen, zoals bij Museum Jan'.

Foto Amstelveen
(Bron foto Museum JAN - 2023)

Uğur Pekdemir (directeur coöperatieve Rabobank Amstel en Vecht) Marieke Uildriks, directeur Museum JAN en Anke Bollen (lid ledenraad Rabobank Amstel en Vecht) met zonnebloemen

Marieke Uildriks, directeur Museum JAN bedankte bedrijfspartner Rabobank Amstel en Vecht voor de waardevolle investering met, hoe kan het ook anders, een grote bos zonnebloemen.




Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.