Bijgewerkt: 12 augustus 2022

Musicalvereniging OVA presenteert rockopera Jesus Christ Superstar

Nieuws -> Informatief

Bron: Musicalvereniging OVA
28-06-2021

Na Jekyll & Hyde Beauty and the Beast en Evita presenteert Musicalvereniging OVA dé rockopera geïnspireerd op het Bijbelse verhaal. We kijken terug op een bizar jaar, waarin we in 2020 met onze jubileumvoorstelling Big Fish helaas achter het net viste. Ook ons - OVA 50 jaar concert - kon door de maatregelen niet door gaan. Maar we hebben goed nieuws, want achter de schermen wordt al hard gewerkt aan onze nieuwe musicalproductie!

Foto Amstelveen
(Bron OVA - 2021)

Jesus Christ Superstar is een rockopera uit 1970 met muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice. Omdat de componisten aanvankelijk geen steun konden krijgen voor een podiumproductie, brachten ze de musical uit als een rockopera album. Het succes van het album leidde tot het Broadway-debuut van de show op de planken in 1971. De musical is doorgezongen, zonder gesproken dialogen


Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Onder leiding van Bernd Duenk en Danny Nooy (regie), Bas Jongsma (repetitor) en Gerbrand van Kolck (muzikale leiding) brengt Musicalvereniging OVA, genomineerd voor diverse Amateur Musical Awards, een eigentijdse versie van deze klassieker van componist Andrew Lloyd Webber en songwriter Tim Rice. Met de wereldberoemde songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’.



We kijken uit om eindelijk weer te mogen spelen en ons publiek een geweldige avond te bezorgen! AUDITIE OPROEP. Droom jij ervan om in deze geweldige rockopera te shinen? Meld je aan voor 1 juli 2021 en doe mee met onze castingdag. Ben jij tussen de 18 en 55 jaar en gek op zingen, dansen en acteren? Dan zijn wij op zoek naar jou (voor alten en sopranen is een wachtlijst)

Kijk jij er ook zo naar uit om weer in het theater te zitten? Jesus Christ Superstar is op 15 en 16 april 2022 te zien in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Wil je gegarandeerd zijn van mooie plaatsen bestel dan je kaartjes in de voorverkoop. Klik hier voor meer informatie en tickets of e-mail naar ovabestuur@gmail.com. Deze amateur productie in samenwerking met The Really Useful Group Ltd. Musicalvereniging OVA is de trotse winnaar binnen de gemeente Amstelveen van Club van het jaar.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.