Bijgewerkt: 13 juli 2024

Muziek- en Dansschool Amstelveen presenteert musical 'Legally Blond'

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
14-06-2017

Op zondag 18 juni 2017 speelt de Muziek- en Dansschool Amstelveen de musical 'Legally Blond'! Deze energieke voorstelling wordt opgevoerd in de kleine zaal van de Schouwburg Amstelveen. Exact 100 leerlingen uit Amstelveen doen mee aan deze voorstelling! De musicalafdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt een platform aan jong talent. Daarom hebben wij, naast de reguliere lessen, ook een klas voor talenten opgezet: de productieklas. Voormalige leerlingen van de productieklas stonden in professionele musicals zoals Billy Elliot en Annie. Veel van deze leerlingen stromen later door naar vakopleidingen.

Foto Amstelveen
(Foto MDA - 2017)

De musicalgroep van Muziek- en Dansschool Amstelveen


Legally Blond vertelt het verhaal van het perfecte meisje Elle Woods. Ze is het populairste meisje van de school en heeft het perfecte vriendje: Warner. Maar Elle’s leven staat op het punt om in te storten, want nu de high school is afgerond gaat Warner rechten studeren aan Harvard college en past een meisje als Elle niet meer in zijn toekomstbeeld.

Als lid van ‘Dochters van Delta Nu’,  een studentenvereniging, verzint ze een plan om Warner terug te winnen. Krijgt ze dit voor elkaar?

De voorstelling Legally Blond speelt om 14.30 uur en 17.15 uur in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen. De laatste kaarten zijn nu te koop aan de kassa van Schouwburg Amstelveen en via de website.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.