Bijgewerkt: 25 juni 2024

Muziek- en Dansschool Amstelveen start crowdfundactie Fame

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
12-04-2016

De musicalafdeling wil een platform bieden aan jong talent en tevens cultureel ondernemerschap stimuleren. Naast de reguliere musicalklassen is daarom vijf jaar geleden een talentenklas opgezet: de Productieklas. Voormalige leerlingen van de Productieklas stonden in professionele musicals, zoals Billy Elliot en studeren nu aan vakopleidingen, zoals Lucia Marthas. Velen van hen willen later het professionele musicalvak in en dit vak vraagt naast talent ook steeds meer om ondernemerschap. Daarom wil de Muziek- en Dansschool Amstelveen de leerlingen naast de disciplines zang, dans en acteren ook opleiden in ondernemen en produceren!

Foto Amstelveen
(Bron MDA - 2016)

De flyer van Fame van de Muziek- en Dansschool Amstelveen


Omdat de productieklas dit jaar haar vijfjarig jubileum viert pakken ze dit jaar extra groot uit met de uitvoering van de musical “FAME!” in de grote zaal van de Schouwburg Amstelveen. In een musicalproductie staan die speelt in de grote zaal én begeleid wordt door een live orkest is natuurlijk iets waar heel veel leerlingen van dromen. Hoe mooi zou het zijn als zij die droom waar kunnen maken!

U kunt helpen deze talenten een onvergetelijke herinnering te laten meemaken door geld te doneren. Dit geld zal volledig ten goede komen aan de productie FAME en de 100 leerlingen die hier een jaar lang keihard aan hebben gewerkt! Geef een nieuwe generatie vol ideeën en enthousiasme voor theater en muziek de kans om hun talent te ontdekken en te creëren en doneer via: www.fame.muziekschoolamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.