Bijgewerkt: 23 april 2024

My Generation Amstelveen presenteert Dick Raat

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelring
25-03-2024

Dinsdag 2 april 2024 aanvang 15.00 (zaal open 14.30) Poppodium P60, Stadsplein 100a Amstelveen. De toegang gratis.

Een optreden van Dick Raat is veel meer dan een goed stuk muziek. Zijn spontane en passievolle wijze van optreden zorgt altijd voor een energieke sfeer. Bevlogen door zijn enthousiasme begeeft hij zich regelmatig tussen het publiek om dan samen met hen mee te feesten.

Vol overgave vertolkt hij een genre van Pop- en Dance-Classics om vervolgens met hetzelfde muzikale vuur door te pakken met een Rock ‘n Roll, Reggae of Disco repertoire. Een feest van herkenning waardoor de dansvloer spontaan al snel overvol raakt.My Generation is een samenwerking tussen zorgorganisatie Amstelring en een cultuurinstelling (Poppodium P60). Samen organiseren zij activiteiten met een krachtige boodschap: achter de geraniums vandaan komen en volop genieten van het leven, ongeacht je leeftijd of kwetsbaarheid.

My Generation gaat over het doorbreken van het stereotiepe beeldvorming rond ouderdom en het bewijzen dat het nooit te laat is om nieuwe avonturen aan te gaan of nieuwe passies te ontdekken. Naast activiteiten zoals muziekmiddagen is er het Rockkoor My Generation en zijn er verschillende bands. Momenteel is My Generation actief in Hoofddorp (Cpunt), Amstelveen (P60) en Haarlem (Het Badhuis).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.