Bijgewerkt: 21 maart 2023

My Generation presenteert Steelstreet voor senioren in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
14-02-2022

Op dinsdag 1 maart 2022 presenteert My Generation wederom een cultureel programma voor senioren in Amstelveen. Tijdens deze middag in het P60 Café neemt Steelstreet ons mee terug naar de jaren 1950 en 1960 met hun prachtige meerstemmigheid en energieke performance.

Steelstreet garandeert prachtige meerstemmigheid, een energieke performance en de behoefte om te twisten en te shouten zoals in de jaren '50 en '60. Dit Amsterdamse duo bestaat uit twee multi-instrumentalisten die gevarieerde liedjes schrijven over gedachtenspinsels, de liefde en het leven, verpakt in een jasje van oldschool pop. Het is elk nummer weer een verrassing wie de lead vocal zingt, wie welk instrument bespeelt en welke verzoekjes er worden gespeeld, wat leidt tot een dynamische en unieke ervaring: van intiem akoestisch tot aan springlevende rock ‘n roll.My Generation Amstelveen. P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop slaan de handen ineen en organiseren een cultureel programma speciaal voor senioren onder noemer: My Generation. Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, kan er ook weer elke dinsdag gezongen worden bij het Senioren Rockkoor My Generation, meer weten? Neem dan contact met ons op via Mygeneration@amstelring.nl  of telefonisch nummer 06 14646643 (Misha de Jong)

Dinsdag 1 maart 2022. Poppodium P60, Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen. De actuele regels mbt covid worden gehandhaafd. Aanvang: zaal open 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Bezoekers: aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via mygeneration@amstelring.nl toegang: gratisAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.