Bijgewerkt: 24 juni 2024

NH Media heeft een nieuwe stijl website

Nieuws -> Informatief

Bron: NH Media
28-11-2022

NH Media, voorheen RTV NH en RTV Noord-Holland, is de regionale radio- en televisieomroep voor de provincie Noord-Holland. NH Media bestaat uit NH Nieuws, NH Sport en NH Radio. De omroep is gevestigd te Amsterdam. De zender is begonnen op 1 januari 1989 als Radio Noord-Holland met een zendtijd van drie uur per dag; later is dat uitgebreid tot 24 uur per dag. Sinds 2016 heet de radiozender NH Radio. Het is de officiële calamiteitenzender van Noord-Holland.

Foto Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2022)

Screenshot van een klein stukje van de eerste pagina van NH Nieuws op 28 november 2022

Op 28 november 2022 lanceerde NH haar nieuwe visuele identiteit. De regionale omroep van Noord-Holland is verhuisd van Amsterdam naar Hilversum en vond het ook tijd voor een nieuw jasje. Met de introductie van de nieuwe huisstijl van de website komt NH dichter bij de belevingswereld van de Noord-Hollander en vindt zo een duidelijke plek in het uitdagende medialandschap.

Het nieuwe logo symboliseert het gesprek met de Noord-Hollander, de bron van alle verhalen. De N en de H zijn gevormd met speech bubbles. Deze tekstballonnen symboliseren het gesprek, de verbinding tussen de Noord-Hollanders en de verhalenvertellers van NH. Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe pay-off: 'Thuis in heel Noord-Holland'. Om het nieuwe uiterlijk een vliegende start te geven volgt de gelijknamige campagne ‘Thuis in heel Noord-Holland’. De uitingen, met de journalisten van NH in de hoofdrol, zullen regelmatig te zien zijn op alle online-mediakanalen en de tv-zender van de omroep.

Foto Amstelveen
(Bron NH Media - 2022)

David Vink algemeen directeur van NH Media

David Vink algemeen directeur/bestuurder kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: 'Onze nieuwe locatie en aangescherpte positionering geven veel energie. Onze missie blijft onveranderd: wij bieden de mensen in de regio een onmisbare stem voor kleine en grote verhalen over ongemak, moed, blijdschap en zelfredzaamheid. NH is er voor Noord-Hollanders, door Noord-Hollanders.'

Over ons. NH Media is het regionale publieke mediabedrijf van Noord-Holland. Wij vertellen de verhalen die vertelt moeten worden. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die onderscheidende content maken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.