Bijgewerkt: 29 november 2021

NL Doet 2013 ook in Amstelveen!

Nieuws -> Sociaal

Bron: Harmke Visser
11-02-2013

Op 15 en 16 maart 2013 organiseert het Oranje Fonds voor de 9de keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. In heel Nederland steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Zo hebben ze zelf een leuke dag én helpen ze de organisatie. In 2012 werden bijna 7000 klussen vervuld en was in 99% van alle Nederlandse gemeenten iets te doen tijdens NLdoet. Zo’n 300.000 vrijwilligers staken de handen uit de mouwen. Ook de Koninklijke Familie ging op diverse plaatsen in het land aan de slag.

nl doet Amstelveen
(Bron NL doet - 2013)

De flyer van NL Doet


NL Doet! in Amstelveen

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013 kunt u weer de handen uit de mouwen steken door deel te nemen aan een klus op NL Doet! In Amstelveen zijn er klussen te doen op de vrijdag bij:

De Amsteltuin, St. Theater het Amsterdamse Bos, Sinaïcentrum, VITA welzijn en Advies Middenhof, De Luwte en Roads. Op zaterdag kunt u aan de slag bij:

Atletiekvereniging Startbaan, De Uiterton, Amsterdamse Cricketclub, Amstelveens Poppentheater, Honk & Softbalver. DHV, Scouting Keizer Karelgroep en de Buurthulpdienst.

Op de site www.nldoet.nl  vindt u meer informatie over de klus en kunt u zich als klusser aanmelden. Wilt u meer informatie over, hoe het in zijn werk gaat als klusser of hoe uw organisatie een klus kan aanleveren neem dan contact op met Harmke Visser; Vrijwilligerscentrale Amstelland. 020 7600054, ma. di. en donderdag bereikbaar, of hvisser@vrijwilligerscentrale-amstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS