Bijgewerkt: 5 december 2022

Nachtfantasten door Theater Knars in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-07-2021

In de laatste drie weekenden van juli 2021 zijn er in het Amstelveens Poppentheater voor alle leeftijden leuke en boeiende voorstellingen. Als je wilt kun je bij de ochtend- of avondvoorstellingen gewoon in je pyjama komen en/of je knuffel meenemen.

Waanzinnige avonturen in het donker. Stel je voor dat je landt op de maan. Er is muziek, er zijn ballonnen, het lijkt wel een feest. Stel je voor…dat je op het punt staat om een groot avontuur te beleven!Abel en Krijn logeren voor het eerst bij opa en oma op zolder. Zodra het licht uitgaat, komt de kamer tot leven. De twee neven nemen ons mee in een wereld waarin alles kan. Ze vliegen op hun bed door het zolderraam en duelleren in de schittering van het maanlicht. Ze reizen naar de maan en ontdekken dat er een stuiterbal dwars door het heelal recht op de zon af komt. Zal het Abel en Krijn lukken om de zon op te laten komen als het ochtend wordt?

Duik met Theatergroep Knars in een lichtgevende nacht vol poppen, objecten, schaduwen en reflecties tijdens de voorstelling Nachfantasten. Op poëtische wijze vertelt Knars een beeldend verhaal over twee jongens die samen op reis gaan in de wereld van fantasie. In deze wakkere droom kan niemand ze nog vertellen dat nep niet écht is. Reserveren op info@amstelveenspoppentheater.nl  of 020-6450439. Ook herhalen wij de succesvolle Kleuterspeurtocht in de buurt rondom ons theater weer. Meer weten? Kijk op www.amstelveenspoppentheater.nl


Op zondag 18 juli om 11.00 uur Eddie en Eduard (2+) door Theater Spelenderhand. De slakken Eddie en Eduard gaan de wereld ontdekken. De avonturen zijn zonder tekst en met muzikale ondersteuning. Na iedere scène gaan de deurtjes van het mini theater even dicht en wordt er op iets door Remco Raessen verteld. Als de deurtjes weer open gaan worden de kinderen verrast door een nieuw mini-decor.

Op zondag 18 juli 2021 om 16.00 uur De droom van de Koning (4+) door Theater Spelenderhand. Koning Craquelé is oud. Iedere dag zwaaien, lintjes doorknippen, in een gouden koets rijden gaat na zoveel jaar wel vervelen. Op een dag heeft hij een droom, waarin hij het allermooiste op de wereld ziet. Maar als hij wakker wordt weet hij niet meer wat het is. Iedereen in het kasteel helpt zoeken, maar niemand vindt het allermooiste voor de Koning.  Uiteindelijk besluit Koning Craquelé om zelf op zoek te gaan. Voor de allereerste keer de wijde wereld in! 

Met decor, licht en geluid wordt er een wereld geschapen, waarin de poppen tot leven komen. Alle poppen worden door Remco Raessen bespeeld. De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Reserveren  kan via: info@amstelveenspoppentheater.nl;Telefonisch 0206450439. Iedereen mag  in pyjama komen en natuurlijk mag je knuffel mee
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.