Bijgewerkt: 20 juni 2024

Naeckt proeven in P60

Nieuws -> Informatief

Bron: P60
18-04-2020

Naeckte Brouwers, ANNA en P60 slaan handen ineen. Op vrijdag 24 april 2020 organiseren P60, Naeckte Brouwers en ANNA een online bierproeverij. Bierliefhebbers kunnen via de webshop van Naeckte Brouwers bieren aanschaffen via de webshop. Tijdens de livestream ‘Naeckt proeven in P60’ worden de verschillende bieren toegelicht door de brouwers.

Speciaal voor deze online proeverij wordt een bierpakket samengesteld bestaande uit verschillende bieren van Naeckte Brouwers en Pontus Brewing. Deze zullen tijdens een livestream toegelicht worden door de brouwers van Naeckte. Door de maatregelen rondom COVID-19 zijn zowel de ANNA als P60 gesloten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Screenshot van de webpagina van de online shop van de Naeckte Brouwers


Bierpakketten die voor woensdagavond 23:59 besteld zijn, kunnen op tijd geleverd worden voor de proeverij. Pakketten kunnen tevens opgehaald worden bij ANNA op de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen. De livestream zal te volgen zijn via de Facebookpagina’s van de desbetreffende partijen ANNA, Naeckte Brouwers, Pontus Brewing. Webshop: naecktebrouwers.myonline.store
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.