Bijgewerkt: 23 april 2024

Naeckte Brouwers lanceren een nieuwe huisstijl

Nieuws -> Informatief

Bron: Naeckte Brouwers
11-04-2024

Naeckte Brouwers maken hun groene voornemen waar. Dat doen ze graag in combinatie met de lancering van een nieuwe huisstijl op 11 april 2024 die de overgang naar biologische bierbrouwerij eer aandoet. Het markeert een nieuw hoofdstuk voor de ambachtelijke brouwer.

De brouwerij is bekend door het brouwen van kwalitatief hoogwaardige en prijswinnende bieren in traditionele bierstijlen. De groep liefhebbers, evenals hun waardering, groeit en steeds meer enthousiaste bierdrinkers ontdekken de bieren van Naeckte Brouwers.

Foto Amstelveen
(Foto Naeckte Brouwers - 2024)

Een heerlijk 'DIrNDL'biertje van de Naeckte Brouwers

Sprankelend is de nieuwe huisstijl die de evolutie en de nieuwe identiteit van Naeckte Brouwers in de schijnwerpers zet: het frisse uiterlijk past bij de bloei en groei die de brouwerij de afgelopen jaren heeft meegemaakt en is het begin van een nieuwe periode waarin het groene en biologische voornemen wordt waargemaakt. Een harmonieuze dans tussen traditie en toekomst.

Foto Amstelveen
(Foto Naeckte Brouwers - 2024)

De vernieuwde etiketten op alle bieren: Lieve, Dirndl, Feeks, Mosaic, Naeckte Non en Nimf

Michel Lagrand van Naeckte Brouwers zegt hierover: "De onthulling van onze nieuwe huisstijl is een mijlpaal voor de brouwerij. Het symboliseert niet alleen onze groei als brouwerij, maar ook onze toewijding aan het creëren van hoogwaardige, biologische bieren en wij zijn trots op onze bijdrage aan de verduurzaming van de bedrijfstak. " De nieuwe huisstijl is nu zichtbaar door de vernieuwde etiketten op alle bieren, online platformen en marketingmaterialen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.