Bijgewerkt: 8 december 2022

Nelleke Vogel van de Zonnehuisgroep Amstelland stopt met haar werkzaamheden als bestuurder

Nieuws -> Informatief

Bron: Zonnehuisgroep Amstelland
20-02-2020

Nelleke Vogel, bestuurder van de Zonnehuisgroep Amstelland, legt per 1 maart 2020 haar functie neer. 'Met een gevoel van trots én met pijn in mijn hart, want deze mooie organisatie met fantastische betrokken medewerkers heeft al die tijd gevoeld als een inspirerend thuis,' aldus Nelleke Vogel. De ouderenzorgorganisatie zal met het vertrek van Nelleke Vogel afscheid nemen van een toegankelijke en betrokken bestuurder, die met veel bevlogenheid de afgelopen 5 jaar de organisatie heeft ondersteund. 'Met hart voor kwaliteit van leven bijdragen aan een optimaal leven voor elke cliënt, en dit met elkaar regelen', was daarbij consequent haar appèl op iedereen.

Foto Amstelveen
(Foto Zonnehuisgroep Amstelland - 2020)

Nelleke Vogel, bestuurder van Zonnehuisgroep Amstelland


Dickey Pronk, voorzitter van de Raad van Toezicht van Zonnehuisgroep Amstelland: 'Toen Nelleke bestuurder werd, bevond de organisatie zich in een zeer turbulente periode. Zij laat nu een gezonde organisatie achter met een duidelijke koers. Zij heeft dat weten te realiseren in verbinding met anderen, binnen en buiten de organisatie. Wij vinden het erg jammer Nelleke te zien vertrekken en zijn bijzonder erkentelijk voor wat zij voor Zonnehuisgroep Amstelland heeft betekend.' De Raad van Toezicht heeft voor de komende periode Wim Croes aangesteld als interim-bestuurder. De werving- en selectieprocedure loopt.

Mini-symposium. Vanwege het afscheid organiseert Zonnehuisgroep Amstelland voor genodigden maandag 24 februari 2020 het mini-symposium ‘Wegen naar warme zorg’ in Museum Jan, met onder meer een bijdrage van Manu Keirse en Anne-Mei The. Nelleke Vogel: 'Een inspirerende uitwisseling van inzichten, om te markeren voor welke uitdaging we gezamenlijk staan, als professionals met alle betrokkenen.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.