Bijgewerkt: 14 juni 2024

Nest thermostaat en rook- en koolmonoxidemelder in Nederland

Nieuws -> Technologie

Bron: Nest Labs, Inc / Google Inc
06-09-2014

BERLIJN - IFA - 6 september 2014 - Nest Labs, Inc (www.nest.com ) heeft op 6 september 2014 aangekondigd, dat later deze maand het Nest Learning Thermostat ™ en Nest Protect: Smoke + Koolmonoxide ™ alarm beschikbaar zal zijn in België, Frankrijk, Ierland en Nederland. Nest producten zullen in eerste instantie worden verkocht in ongeveer 400 winkels in heel Europa met nog eens 150 winkels extra aan het einde van het jaar. Nest meldde ook drie nieuwe Europese energie-partnerschappen, met Direct Energie, Essent en Lampiris, om meer mensen de kans te bieden energie te besparen als onderdeel van hun energieplannen.

In feite hebben Nest producten die zijn geïnstalleerd in meer dan 120 landen en hebben Nest thermostaten naar schatting al twee miljard kilowattuur (kWh) aan energie bespaard in vergelijking met wat hun eigenaren zouden hebben besteed aan verwarming en koeling op een constante temperatuur. Dat is genoeg energie voor 180.000 Amerikaanse huishoudens in een jaar.

Nest Learning Thermostat

De Nest thermostaat voor Europa neemt afstand van het gedoe van de programmering. Zet hem gewoon op en neer, als een handmatige thermostaat voor ongeveer een week en Nest creërt een verfijnd persoonlijk dagschema. En met de ingebouwde sensoren weet de Nest thermostaat, wanneer het huis leeg is, zodat de Auto-Away functie automatisch de temperatuur zal verlagen, om nog meer energie te besparen. Voor gezinnen die geen thermostaatkabels in de muur hebben, worden draadloze thermostaten geplaatst, de Nest Learning Thermostat is beschikbaar om Nest op de gewenste locatie te plaatsen.Nest Protect: Rook + Koolmonoxide

Nest gegevens suggereren, dat ten minste een miljoen huishoudens in de VS, het VK en Canada zijn blootgesteld aan hoge niveaus van koolmonoxide elk jaar. Vanwege de veiligheid, doet Nest Bescherm veel meer dan alleen maar een hard alarmsignaal af te geven wanneer er gevaar in uw huis ontstaat. Nest Protect spreekt tot u, in uw eigen taal en vertelt wat en waar het probleem zit. Het zal u zelfs waarschuwen via de telefoon als er iets mis is. Voordat het een alarm klinkt, biedt Nest Protect u een vriendelijke Heads-Up waarschuwing. En Nest Bescherm Pathlight gloeit wit 's nachts om je weg te verlichten in het donker als je passeert.

Nest producten kunnen nog meer doen door samen te werken. Bijvoorbeeld, als Nest het koolmonoxide alarm afgaat en er is een actieve WiFi-verbinding op het moment van de gebeurtenis, de Nest thermostaat dooft automatisch de gasoven - vaak een bron van koolmonoxide lekken.

Nieuwe Nest Energy Partners Nest

.• Essent in Nederland - met ongeveer 2,5 miljoen klanten, Essent is het grootste energiebedrijf van Nederland. Voor meer informatie, bezoek www.essent.nl/nest .

• Lampiris in België - met ongeveer 400.000 klanten in België, Lampris levert aardgas en 100 procent groene stroom. Voor meer informatie, bezoek www.lampirisnest.be/fr . Voor meer informatie, bezoek www.direct-energie.com/nest

Prijzen en beschikbaarheid

De beschikbaarheid en prijzen voor de Nest Learning Thermostat en Nest Protect: Rook en Koolmonoxidealarm zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt. Omdat de Nest thermostaat wordt aangesloten op de cv-installatie met behulp van hoogspanningskabels, is professionele installatie ten zeerste aanbevolen. Nest zal honderden Nest gecertificeerde installateurs bij de lancering bekendmaken.

Over Nest

Nest vindt belangrijke home producten uit, zoals de thermostaat en de rook-en CO-melder. Het bedrijf richt zich op klanten met eenvoudige, mooie en doordachte hardware, software en diensten. De Nest Learning Thermostat ™ en Nest Energy Services helpen thuis het energieverbruik aan te pakken en Nest Protect: Smoke + Koolmonoxide ™ helpt mensen veilig te houden. Voor meer informatie, bezoek www.nest.com.

Google koopt Nest

MOUNTAIN VIEW, Californië - 13 januari 2014 - Google Inc (NASDAQ: GOOG) heeft vandaag aangekondigd, dat zij een overeenkomst heeft gesloten om Nest Labs te kopen, voor 3,2 miljard dollar in contanten. Larry Page, CEO van Google, zei: "De oprichters van Nest, Tony Fadell en Matt Rogers, hebben een enorm team en we zijn verheugd om ze welkom te heten in de Google familie. Ze leveren al verbazingwekkende producten die u kunt kopen - thermostaten die energie besparen en rook en CO alarm slaan die kunnen helpen om uw gezin veilig te laten wonen. Tony Fadell, CEO van Nest, zei: "We zijn erg blij om bij Google aan te sluiten. Met hun steun zal Nest nog beter geplaatst worden en een positieve impact hebben op de wereld. " Nest zal onder leiding van Tony Fadell blijven opereren en met een duidelijke eigen merkidentiteit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.