Bijgewerkt: 16 juni 2024

Nestlé Nederland huurt kantoorcomplex in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
28-08-2013

Nestlé Nederland heeft voor haar Nederlandse vestiging ruim 6.500 m² kantoorruimte gehuurd in het kantorencomplex The Garden in Amstelveen, nabij het Stadshart aan de Stroombaan 10-16. Er komen ongeveer 350 mensen te werken.

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. Wereldwijd heeft Nestlé ongeveer 328.000 medewerkers. Het bedrijf heeft fabrieken en vestigingen in bijna elk land van de wereld. De omzet bedraagt wereldwijd ruim 80 miljard Euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland.


Grotere kaart weergeven Het kantorencomplex The Garden in Amstelveen

Nestlé is o.a. bekend van een groot assortiment voedingsproducten Nescafé, Maggi, KitKat, Felix en Groeie Start babyvoeding.

Wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA): “We zijn ontzettend blij met de komst van zo’n groot en gerenommeerd bedrijf als Nestlé. Het gaat natuurlijk om een groot aantal arbeidsplaatsen, dat er in Amstelveen bijkomt en tegelijkertijd gaat het bedrijf een groot aantal vierkante meters lege kantoorruimte vullen.

De investering die de eigenaar van het pand heeft gedaan om het lege kantoorpand aantrekkelijk en duurzaam te maken, heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Vanuit de gemeente Amstelveen zullen wij er voor zorgen, dat de werknemers van Nestlé zich hier snel thuis voelen.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.