Bijgewerkt: 4 december 2022

Netwerkbijeenkomst voor jonge ondernemers

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
27-09-2011

Jonge ondernemers tot en met 45 jaar, woonachtig of werkzaam in Amstelveen en omgeving, zijn welkom op de OA Young Professionals bijeenkomst op donderdag 29 september 2011 vanaf 17.30 uur bij Kunstuitleen Amstelveen.

Deze bijeenkomst biedt jonge ondernemers volop de gelegenheid om te netwerken. Daarnaast geeft Kunstuitleen Amstelveen.nl nog een korte uiteenzetting over ‘de kunstenaar als ondernemer’. Aanmelden kan via info@oa-amstelveen.nl .

Hema Amstelveen
(Foto OA - 2011)

Jonge ondernemers tijdens de netwerkbijeenkomst op 27 januari 2011


Voor elke ondernemer is netwerken belangrijk en misschien zelfs wel een must. Voor jonge ondernemers geldt dit des te meer. Zij hebben behoefte aan contacten met andere (jonge) ondernemers om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en ook om elkaar business toe te spelen.

Om in deze behoefte te voorzien organiseert de OA twee keer per jaar een bijeenkomst speciaal voor ondernemers tot en met 45 jaar. Meer informatie over deze bijeenkomst en andere activiteiten van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) kunt u vinden op www.oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.