Bijgewerkt: 25 juni 2024

Netwerkborrel van combinatiefunctionarissen in Uithoorn

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Ghieslaine Tijsterman
17-09-2012

Uithoorn - Vrijdag 14 september 2012 organiseerden de Combinatiefunctionarissen (CF) Uithoorn de netwerkborrel 'Rondje van de Zaak' voor de Uithoornse sport-& cultuuraanbieders. In de kantine van de Brede School konden de genodigden vrijdagavond genieten van een gezellig hapje en een drankje.

De combinatiefunctionarissen Sport, Nieuwe Media, Lezen en Kunst&Cultuur gaven tijdens deze borrelavond een kijkje in de keuken middels een kort filmpje. En om vragen rondom de functie boven tafel te krijgen, werd er gezamenlijk een mindmap gemaakt.

netwerkborrel Amstelveen
(Foto G. Tijsterman - 2012)

Netwerkborrel in Uithoorn


Het gesprek kwam daardoor goed op gang. Na het plenaire gedeelte was er ruimte voor een speed date met de combinatiefunctionarissen. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Al was er nauwelijks sprake van een speed date. De gesprekken rond de tafel duurden namelijk veel langer dan een minuut. En gelukkig maar.

Een goed gesprek is meer dan eens de basis voor een mooi plan. En daar zien de combinatiefunctionarissen naar uit, samen mooie plannen maken om de Uithoornse kinderen aan het lezen, sporten en cultureel actief te krijgen! Dank aan de Brede school voor het faciliteren en dank aan alle gasten voor de fijne opkomst en mooie bijdrage aan deze eerste cf-borrel. Voor meer informatie over de borrel en andere bezigheden van de combinatiefunctionarissen zie graag www.sites.google.com/site/cfuithoorn

Combinatiefunctionaris?

Een combinatiefunctie is een functie, waarbij een werknemer twee, of meer verschillende functies vervult bij één werkgever. Dit wordt pas als beroep gezien, wanneer het leggen van een verbinding tussen de verschillende sectoren, of werkvelden van de functie het belangrijkste doel is. Een combinatiefunctionaris versterkt de samenwerking tussen sectoren en geeft deze vorm.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.